Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

meeloopdag universiteit utrecht

Hiervoor organiseren wij in samenwerking met de opleiding Meeloopdagen. Details Meeloopdag Informatiekunde Meeloopdag Informatiekunde.

Help Mepnl 17 Win Een Meeloopdag Met Een Europarlementarier Mep Limburg
Help Mepnl 17 Win Een Meeloopdag Met Een Europarlementarier Mep Limburg

Misschien twijfel je na deze dag nog of de studie echt bij je past of twijfel je nog tussen verschillende universiteiten.

. Neem tussen 23 november en 1 december deel aan de Meeloopdagen. Bijwonen van een eerstejaars college Theologie voor Kerk en Wereld door prof. De meeloopdagen worden georganiseerd van oktober tm april. Voor vragen kun je mailen naar.

Een vervolgstap is een dagje meelopen bij een opleiding. Een dag meelopen Vanaf nu zijn de aanmeldingen voor de meeloopdagen van Geneeskunde in Utrecht 2022-2023 geopend. Je krijgt informatie over de opleiding kunt colleges volgen. De volgende opleidingen bieden een meeloopdag aan.

Op de Open Dagen van de Universiteit Utrecht krijg je een algemene indruk van de studie en de studieomgeving. Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of de studie van jouw voorkeur ook echt bij jou past. Deze vinden tussen december en mei plaats en zijn voor alle geïnteresseerden in de bacheloropleiding Muziekwetenschap. Kom naar de open dagen op 18 19 november Meld je aan Bachelors Bekijk alle bacheloropleidingen Ontdek het UU studentenleven Hulp bij jouw studiekeuze Hoe is het om te.

Je kunt bij verschillende opleidingen samen met onze studenten speciaal ontwikkelde colleges volgen. Ontdek de theoloog in jezelf op donderdag 7 oktober. 8 dec 2022 Meeloopdag Informatiekunde. Een meeloopdag is bedoeld voor leerlingen in 5 en 6 vwo.

Je wordt tijdens de meeloopdag gekoppeld aan een student van de opleiding van jouw keuze. Je volgt een echte studiedag aan de HU en ervaart hoe het is om bij ons te. Meeloopdag universiteit utrecht. Aanmelden meeloopdag Utrecht Law College ULC E-mailadres Al aangemeld.

Programma Meeloopdag Utrecht 13 oktober. Voor meer informatie en vragen over de opleiding Muziekwetenschap kun je mailen. Dan organiseren wij een meeloopdag. De volgende meeloopdagen zijn op.

Klik hier om in te loggen Land van huidige of meest recente opleiding Kies een optie Gepland startjaar. Zo spreek je met huidige studenten volg je een werk-of hoorcollege. Tijdens de meeloopdag kan je vragen stellen aan een. Volgende meeloop dag Elk jaar organiseert Alcmaeon een aantal meeloopdagen in de periode december tot en met mei.

Meeloopdag 7 oktober 2021. Het bijwonen van een meeloopdag is gratis en niet verplicht. Vrijdag 25 november 2022. Studievereniging Hucbald organiseert de meeloopdagen namens de Universiteit Utrecht.

Maastricht Science Programme University College Venlo Meer. Tijdens een meeloopdag neemt een van onze studenten je mee naar colleges werkgroepen of practica. Meeloopdagen kalender Meeloopdagen worden ongeveer 6 weken van tevoren online geplaatst houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates. Dinsdag 15 november 2022 0900 - vrijdag 28 april 2023 1700 Organisatie Radboud Universiteit Contactinformatie Heb je een vraag over een Dagje Meelopen.

Tijdens een meeloopdag laten we je alle verschillende aspecten van het studeren aan de Universiteit Utrecht zien.

Keuzeweb A6 Opdrachten Keuzeweb A6 Opdrachten Beste Leerling Je Gaat Dit Schooljaar Weer In Studeersnel
Keuzeweb A6 Opdrachten Keuzeweb A6 Opdrachten Beste Leerling Je Gaat Dit Schooljaar Weer In Studeersnel
Open Dag Bezoeken Studiekeuzekind
Open Dag Bezoeken Studiekeuzekind
Tirza Van Laar Jochemsen Tirzavanlaar Twitter
Tirza Van Laar Jochemsen Tirzavanlaar Twitter
Usbo Facebook
Usbo Facebook
Meeloopdagen Studievereniging Djembe
Meeloopdagen Studievereniging Djembe

Posting Komentar untuk "meeloopdag universiteit utrecht"